Public Displays

Digital Signage

Digital Signage is het alles omvattende voor het gericht communiceren via digitale kanalen. Informeren, presenteren, stimuleren en adverteren zijn daarbij de sleutelwoorden.

Digital signage toont uw productinformatie, reclame, nieuws en andere content in publieke omgevingen zoals winkels, showrooms, luchthavens, restaurants, events,..

Buzy.be biedt alle facetten die van belang zijn voor Uw digital signage project en biedt de meest geschikte oplossing zowel qua consultancy, software, hardware, content, service, support.

Professionele informatieschermen voor het kleinere budget. Verzorg zelf uw reclameuitzending met onze Online-beheerssoftware.

SiteCaster

SiteCaster van PROVISIO is een gebruiksvriendelijk en professioneel softwarepakket voor narrowcasting. Hiermee is het mogelijk om snel en efficiënt informatie te tonen op een of meerdere beeldschermen tergelijkertijd.

Onze signage oplossingen

Wij bieden oplossingen voor: - Instore advertising - Corporate signage - Interactief TOUCH - Interactief NFC-Enabled Signage

Een goede oplossing is het juiste samenspel tussen het gekozen software product, hardware en de daarmee samenhangende dienstverlening.

Qua software hebben wij gekozen voor een breder arsenaal aan oplossingen, gaande van eigen software ontwikkeling tot een internationaal commerciële digital signage producten. Zodoende zijn we alvast verzekerd van het juiste gereedschap voor uw digital signage project!

Qua hardware kiezen wij slechst enkel voor professionele kwaliteit. Zo zijn de LARGE DISPLAYS schermen bedoeld voor langdurig gebruik en zijn andere componenten geoptimaliseerd per toepassing.

Qua dienstverlening mag U rekenen op de bijstand van onze technische dienst. Met hun nodige kwalificaties staan zij in voor de installatie, opleiding, support en vele meer. U krijgt van ons steeds 1 jaar gratis on-site support. Dit houdt in dat bij defect wij op locatie de storing verhelpen of u voorzien van een vervang unit.

Our Services

  • Informatiezuilen, touch tables, informatieschermen
  • Digital Signage, SiteKiosk Software.
  • Verhuur Service