About Us

Welkom bij BUZY.BE

BUZY.BE staat sinds 2006 garant voor het totaal pakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Wij blinken uit met onze klantentevredenheid, kennis en toepassing van technologie. Al 13 jaar lang zijn we de professionele partner voor elk projecct van interactieve communicatie.

Wij bieden totaal oplossingen voor de uitwisseling van digitale informatie via interactieve zuilen en dit zowel in verhuur als verkoop.

Technologieën zoals multi-touch, barcode, e-ID, RFID of NFC worden naadloos geïntegreerd in onze hardware systemen en de bijhorende software geoptimaliseerd voor een intuïtieve gebruikersomgeving.

Door het fabriceren van huis eigen informatiezuilen onder de merknaam 'TROOFED MULTI TOUCH (TMT) Services', alsook het aanbieden van op maat geschreven interactieve software, groeide BUZY.BE sinds haar oprichting in 2006 uit tot een professionele partner voor elk project van interactieve communicatie.

BUZY streeft naar een meer dan 100% klantentevredenheid, alsook een state of art kennis en toepassing van technologie.

Zo speelt BUZY.BE een actieve rol in de verdere ontwikkeling van nieuwe en innovatieve interactieve systemen en is BUZY.BE een ware trendsetter op vlak van integratie van 'contactloze' communicatie.

Kortom, BUZY.BE beheerst alle aspecten van de digitale informatie uitwisseling en is uw specialist voor een totaaloplossing zowel in verhuur als verkoop.

TROOFED informatiezuilen - Made in Belgium

'TROOFED' is het huis eigen en de exclusieve merknaam van BUZY.BE welk synoniem staat voor 'interactieve designzuil' met oog voor intuïtieve functionaliteit, ergonomie en innovatie.

De integrale aanpak en de nauwe samenwerking tussen onze ontwerpers en techniekers dragen bij tot de het wel slagen van elk project.

Zij hebben oog voor elk detail en besteden alle aandacht aan de intuïtieve functionaliteit, vormgeving en innovatie.

Alle TROOFED informatiesystemen worden ontworpen door eigen designers en worden door onze gekwalificeerde techniekers in de eigen werkplaats met veel zorg geassembleerd.

TROOFED informatiezuilen

Onze ontwerpers en techniekers gaan steeds op zoek naar de best-fit zowel qua hardware als qua software en begeleiden uw project vanaf voorontwerpfase en productontwikkeling tot realisatie.

Geschiedenis

2006-2007

BUZY.BE werd opgericht in 2006. Het begon eerst nog als bijberoep met de verhuur van informatiezuilen, maar al vlug volgde de vraag naar een totaal pakket aan informatiepunten, digital signage, interactieve software, advies en dienstverlening.

In 2007 volgt de oprichting van de BVBA BUZY.BE Interactive Systems. Digital signage is in volle opmars en meteen volgen de grotere projecten ook in verkoop. BUZY.BE levert informatiepunten aan KMO's overheden en multi-nationals.

2008-2009

Tijdens 'KIOSK EUROPE' te Essen (D) deelt BUZY als partner van NXP Semiconductors de "Futures Parlour". Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van Near Field Communication in de winkel van de toekomst.

Tevens steunt BUZY.BE ten volle de ARTESIS e-lab onderzoeksgroep van de opleiding IW:Elektronica-ICT van het departement Industriële Wetenschappen en Technologie en neemt deel aan het WIMA-congress te Monaco.

2010-2012

BUZY.BE neemt deel aan het TETRA Project EVENT "Electronic Vouchers for Events using NFC Technology" iswm ARTESIS en KULeuven" en draagt hiermee bij tot de verdere ontwikkeling van mobiele betaalsystemen op basis van "Near Field Communication".

2013-2014

Het aanbod in verhuur wordt uitgebreid met in totaal meer dan 30 informatiezuilen in verhuur.

Na enkele jaren van stevige organische groei wordt er nu ook ingezet op strategische groei. Met de overname van de activiteiten van SITECH breidt die positie nu uit naar heel Vlaanderen.

2015-2016

Het gamma aan huiseigen informatiezuilen onder de merknaam TROOFED Multi Touch (TMT) wordt sterk uitgebreid met registratiezuilen, ticketzuilen, wandzuilen,..., voor elk wat wils.

2017-2018

Door verschillende overname van materiaal wordt het assortiment verhuur sterk uitgebreid met nieuwe staanders, meerdere grootformaat ELO multi touch schermen, video walls

2019-2020

Na alle jaren werd het hoogtijd voor het vernieuwen van de website. Deze is secure en geschikt voor mobiele gebruiken.

BUZY.BE slaat opnieuw de weg in van stevige groei, zowel in de verhuur als de verkoop!

Our Services

  • Informatiezuilen, touch tables, informatieschermen
  • Digital Signage, SiteKiosk Software.
  • Verhuur Service